Meridieselmoottorit

Lombardini Marinen

Lombardini Marinen sarja poikkeuksellisen keveitä ja kompakteja moottoreita takaavat luotettavuuden kaikissa veneilyolosuhteissa. Kaikki mallit ovat asennusvalmiita, makeavesijäähdytyksellä varustettuja meridieselmootto-reita. Vakiovarusteena mm. 12 V sähkö- järjestelmä ja 120 A laturi (mallissa LDW502M 40 A laturi) sähköinen pysäytin, öljyntyhjennyspumppu (ei LDW502M), kumityynyt, mittaristo ja johtosarja sekä työkalut. Malleissa LDW50M2 - LDW2204M on vakiona Standard Plus -digitaalinen mittaritaulu, mallissa LDW2204MT De Luxe -mittaripaneeli ja JMT sarjan moottoreissa De Luxe Maxi -mittaripaneeli.

Lisätietoa löytyy: www.lombardini.fi

VETUS meridieselmoottorit

Monta syytä valita VETUS meridieselmoottori

  • Viiden vuoden takuu ja maailmanlaajuinen huolto- ja varaosapalveluverkosto.
  • Yli 40 vuoden kokemus luotettavista ja kestävistä meridieseleistä.
  • Erittäin hiljaiset ja taloudelliset moottorit ovat käyttäjäystävällisiä.
  • Helppo huolettavuus huoltokohteiden sijoittelun vuoksi
  • Kaikissa moottoreissa on polttoainejärjestelmän automaatti-ilmaus
  • Kaikissa moottoreissamme on vakiona pakokaasun lämpötilavaroitin
  • Kaikki VETUS meridieselit täyttävät Eurooppalaiset RCD 1 päästövaatimukset

Lisätietoa löytyy: www.vetus.fi

Yanmar merimoottorit

Yanmar on rakentanut moottoreita yli 100 vuotta ja kehittänyt erittäin laadukkaita ja luotettavia merimoottoreita. Mallisto kattaa 9 hv—900 hv moottoritehot niin moottori– kuin purjeveneille.

Lisätietoa löytyy: www.yanmar.fi

Perkins Sabre merimoottorit

Perkins Sabre merimoottorit takaavat luotettavuuden niin huvi– kuin ammattikäytössä. Varma valinta alhaisten käyttökustannusten ja varaosien maailmanlaajuisen saatavuuden johdosta. Mikä tahansa tarpeesi onkaan, löydät moottorisi 87 – 300 hevosvoiman mallistosta, jossa tärkeintä on laatu.

Cummins merimoottorit

Cummins merimoottorit tarjoavat luotettavuutta, suorituskykyä ja turvallisuutta merenkulun ammattilaisille ja vaativille vapaa-ajan veneilijöille. Moottorit ovat suunniteltu kaikkein vaativimpiin olosuhteisiin ja vaatimuksiin, joita raskas työkäyttö edellyttävät. Mallistosta löytyy myös vapaa-ajan veneisiin moottoreita, jotka sopivat niin hidas- kuin nopeakulkuisten veneiden voimanlähteiksi.

Cummins Marine ReCon moottorit ovat vaihtoehto jotka tarjoavat suorituskykyä ja luotettavuutta hintaan, joka on yksinkertaisesti vertaansa vailla. Cummins ReCon moottorit ovat täysin tehdaskunnostettuja missä kaikki kulutusosat, laakerit ja tiivisteet ovat uusia ja moottorit ovat kokoonpanon jälkeen käytetty testipenkissä suorituskyvyn ja laadun varmistamiseksi. Kaikilla moottoreilla on 2 vuoden takuu, 2000 tuntiin.

Ota yhteyttä kun suunnittelet moottorin vaihtoa, niin autamme vankalla kokemuksella oikean moottori-kytkin paketin suunnittelussa veneeseenne.