Epifanes lakat ja pinnoitteet

Epifanes lakat ja pinnoitteet jotka tunnetaan ympäri maailmaa, katsotaan olevan parasta korkeakiiltoisen pinnan saavuttamiseksi ja antaa parasta suojaa vaativassa meriympäri- stössä suojaen myös puuta hajottavalta UV säte- ilyltä. Epifanes lakat parantavat ulkonäköä syvällä ja tasaisella kiillolla tarjoten myös pisim- män käyttöiän verrattuna mihin tahansa myytä- viin venelakkoihin. Monet puuveneiden ja klas- sikkoveneiden omistajat käyttävät Epifanes lakkaa ja kysymällä heiltä tiedät miksi sitä pidetään maailman parhaana lakkana.

Epifanes Yacht Enamel maali (1-komp.) korkea kiiltoinen, yksikomponenttinen, alkydipo- hjainen maali, antaa pitkäaikaisen kiillonsäilyvyy- den ja erinomaisen säänkestävyyden. Soveltuu lasikuitu - teräs - puu ja alumiinipinnoille sisä- ja ulkokäyttöön vesilinjan yläpuolella.

Epifanes Polyuretaani Yacht Pinnoite (2-komp.) Korkea kiiltoinen, kaksikomponenttinen polyes- teri- tyydytteinen alifaatti uretaani pinnoite. Naarmuuntumaton, erinomainen ulkokäyttöön ja säänkestävä pinnoite, helppo levittää sivelti- mellä, telalla tai ruiskulla.

Epifanes Multi Marine Primer "All-in-one-primer" Yksiosainen monikäyttöinen pohjamaali tarjoaa erinomaisen tarttuvuuden puu-, lasikuitu-, teräs-, RST teräs, alumiini-, galvanoitu metalli-, kupari- pintoihin ja useimpiin maalattuihin pintoihin. Multi Marine Primer antaa myös erinnomaisen koorrosiosuojan teräspinnoille.

Muut Epifanes tuotteet: www.epifanes.com