Dometic WAECO tuotteet

Vene- tarvikket
Kuorma-auto tarvikkeet
Matkailu-auto ja vapaa-ajan tarvikkeet
Kylmälaitteet ja pentterivarusteet

Dometic Group on maailman johtava vapaa-ajan tuotteiden toimittaja asuntovaunu, matkailu-auto, kuorma-auto ja merenkulun markkinoilla. Tuotteiden innovatiivinen ulkonäkö ja korkea laatu takaavat että Dometic tuotteet täyttävät veneen omistajien suurimmatkin odotukset. Varusteita ja järjestelmiä löytyy eri tyyppisiin ja kokoisiin veneisiin, huviveneistä suuriin aluksiin.

Tutustu maailman kattavimpaan ja monipuolisimpaan jahtien ja veneiden mukavuustuotteiden valikoimaan tästä: www.marine.dometicgroup.com/fi

Tuote esimerkkejä:

WAECO CoolFreeze CFX

Ensiluokkaiset kompressorikylmälaukut
Energialuokka A++ ja pakastus -22 °C saakka: tällaista matkakylmälaitetta ei ole koskaan ennen ollut tarjolla! WAECO CoolFreeze CFX -sarjallaan jäähdytyksen asiantuntija Dometic WAECO on asettanut jälleen kerran uuden virstanpylvään. Energiankulutus on laskenut edellisiin malleihin verrattuna jopa 35 %; tämä on ollut mahdollista saavuttaa entistä tehokkaammalla kompressorilla ja erityisen tehokkaalla kylmäeristyksellä. Näissä huippuluokan laitteissa on modernin muotoilun lisäksi monia kovaan käyttöön suunniteltuja ominaisuuksia: Nurkkavahvikkeet, ruostumattomasta teräksestä valmistetut saranat ja lujatekoinen kansirakenne varmistavat, että ne kestävät kovempaakin käyttöä ja kuljetusta. Tästä huolimatta CFX-laukut ovat hämmästyttävän kevyitä ja helppoja kuljettaa paikasta toiseen.

Lisätietoa löytyy: tästä.

WAECO CoolFreeze CDF

Mukavan kompaktit kompressorilaukut
WAECO CoolFreeze CDF-sarjan kolme kevyttä mallia ovat helppoja kuljettaa ja kompaktin kokonsa ansiosta ne sopivat sinnekin, minne muut eivät. Optimaalisesti mitoitetut sisätilat tarjoavat jäähdytys- ja pakastustilaa mallista riippuen 10,5 litrasta aina 23 litraan asti. Erinomainen jäähdytysteho (jopa –18 °C asti) myös äärimmäisissä ympäristölämpötiloissa.

Lisätietoa löytyy: tästä.